Till förstasidan
Kontakta oss

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Företaget

Presentation av företaget
Bolagets affärside är, förutom långsiktig överlevnad, att utveckla och sälja produkter inom avfallshanteringsområdet. Företagets målsättning är att kunna erbjuda papperssäckar för en stor variation av avfall och för olika syften, allt från traditionell 2-bladig 160-literssäck för blandat avfall till olika typer av säckar för sorterat avfall. Det kan t ex vara en 1-bladig säck för komposterbart avfall, en säck för brännbart eller kanske en insatssäck till någon form av behållare. Exemplen är många. Vår ambition är att kunna lösa de flesta fall där någon form av avfallsbärare behövs.

Miljön i fokus
Bolaget bedriver ett aktivt miljöarbete vad avser utvecklingen inom avfallshanterings-branschen, men också inom den interna miljöhanteringen. Vi lever som vi lär. Det komposterbara avfallet går till kompostering. Övrigt avfall sorteras så långt som det är möjligt.

Läs mer nedan i utskriftsvänligt format (PDF).

Företagspresentation
Svencos historia
Svenco Papperssäckar AB - Maskingatan 10 - 195 60 Arlandastad - Tel: 08-594 405 60 - Maila oss